fbpx

Recensies

naar aanleiding van de ademsessies, in groep en privé.

Ademruimte – groepssessie

Voor mij heeft ademwerk enorm geholpen bij het weer in contact komen met mijn lichaam. Je wordt eerst op een fijne manier voorbereid met yoga en meditatie. Het ademwerk zorgt ervoor dat je meer zuurstof binnen krijgt en hierop reageert je lichaam op een eigen manier. Zelf had ik een hele fijne ervaring, eerst veel tintelingen en daarna voelde het als een energie door mij heen stroomde. Het heeft mij veel ontspanning en rust meegegeven, wat nog een paar dagen lang aanhield.

R, 39

 


 

Weer een mooie ervaring waar ik weer een laagje heb mogen afpellen. Erna voelde ik een deken van rust over me heen. Wat een mooie locatie en fijne muziek. Je enthousiasme en fijne energie die je uitstraalde waren voelbaar.

Kroon, 34

 


 

Mijn sessie ademruimte bij Laura vond ik zeer fijn! Ik liep al even vast op mijn werk en het was geen toeval dat deze sessie onder mijn aandacht kwam. Ik meldde mij gelijk aan! Vooraf deden we fijne yoga oefeningen om lekker ontspannen te kunnen starten aan het ademwerk. Ik heb Laura’s begeleiding als erg prettig ervaren. Ze heeft een hele fijne stem om naar te luisteren. De sessie heeft mij geholpen meer rust te vinden tijdens mijn werk. Dankjewel!

F, 39

 


 

Na de ademsessie heb ik duidelijk gemerkt dat ik “iets gedaan ” had, maar zeker niets teveel. Heb me de dagen daarna opgewekt en enthousiast gevoeld. Ook heb ik nog af en toe de ademhaling toegepast. Ik vond het boeiend en wil nog wel een keer. 

Ruud


 

Ik voelde me heel vrij en uitgerust.

Vooraf had ik veel vermoeidheid en drukte in mijn hoofd, beide waren echt veel minder.

Terwijl ik tijdens de reis het gevoel had dat er iets geblokkeerd was, heeft het me naderhand veel profijt gegeven.. Ik zie erg uit naar de volgende 🙂

Greta

 


 

Ik vond het een hele bijzondere ervaring en iets wat ik vaker zou willen doen, of meer in wil ontdekken 🙂 Want dat mijn eigen adem toch zo veel teweeg kan brengen had ik niet verwacht! Tot zo’n level van ontspanning kom ik eigenlijk nooit en is wel heel fijn om af en toe te ervaren 🙂

Anne, 26

 


 

Het is letterlijk een verademing, jezelf een stuk verruiming geven en blokkades opheffen, je durft echt jezelf open te stellen. Dit is alleen maar mogelijk in een ruimte met mensen die ook zichzelf dit gunnen. Dat geeft vertrouwen en met Laura als begeleidster die warmte en vertrouwen uitstraalt, kan je helemaal de reis ondergaan.

De volgende dag bruis ik van energie, schijnt de zon in je hart en leef je in overvloed. 

Tijd bestaat niet, de muziek begeleid je ook door je ademwerk heen samen met de warme en zachte stem van Laura.

Echt een aanrader als je meer ruimte in jezelf wil genereren.

Next level! ♡

Judith Matthijsen

Ik vond het ademwerk een bijzondere ervaring. Doordat Laura alles goed had voorbereid, kon ik op het moment zelf echt helemaal ontspannen door de focus op mijn ademhaling. Ik voelde me erg welkom en op mijn gemak doordat er voorafgaand ook aandacht werd besteed aan kennismaking met de anderen. Dit zorgde ervoor dat je samen een fijne ervaring kunt hebben.

Het was voor mij de eerste keer, maar ik werd al direct gerustgesteld dat ik helemaal vrij was om zelf te bepalen hoe ver ik wilde gaan in het ademwerk.

J, 32

 


 

Zeer fijne sessie met verschillende oefeningen en vooraf ‘warming up yoga’, heerlijke /prettige muziek. Laura neemt de tijd en heeft een fijne stem , de locatie is sws een heerlijke vibe, kortom een aanrader

Zeker tot een volgende (adem) sessie 🙂

Carol, 54

 


 

Vanuit weerstand naar weer-zien 🙂

De eerste keer dat ik in een privé-sessie bij Laura ademwerk ervaarde, voelde ik een enorme weerstand. Dit is niks voor mij vertelde mijn brein mij. Ik kon toen moeilijk gedachten loslaten en was niet in verbinding met mijn lichaam. Laura motiveerde mij om een keer ademwerk in een groep mee te maken. Zo gezegd, zo gedaan. Dit keer ging het een stuk beter en lukte het mij om mij er meer aan over te geven. De adem zijn werk te laten doen voor mij. Inmiddels ben ik drie groepssessies verder en kan niet anders zeggen dan dat ik mij meer verbonden voel met mijzelf. Iedere sessie is anders en een ervaring op zich. Dat is zo mooi. Laura is zeer deskundig en een ervaren docente. Ze helpt je goed door het proces heen en geeft iedereen de ruimte. Dit geeft mij een vertrouwd en veilig gevoel.

JJ, 53

 


 

Het was echt een ontspanningsmoment dat ik sinds lange tijd nodig had. Het was zo fijn om een moment van rust, echte rust te hebben in het hectische leven. Even echt stil staan bij mezelf en mijn gedachten. Zo rustig te observeren en de reflecteren. Een aanrader om regelmatig even een check-up te doen bij jezelf.

Sanne

 


 

Na de eerste ademsessie heb ik mogen ervaren hoeveel rust een ademsessie kan geven. Ik heb in geen tijden zo fijn geslapen. De dag daarna voelde ik ontzettend veel rust, ontspanning, warmte en liefde. Jaren lang heb ik door omstandigheden mijn gevoel en emoties uitgeschakeld. De dag na de sessie heb ik een zeer ingrijpende gebeurtenis meegemaakt, voor eerst sinds tientallen jaren kon ik weer huilen en voelen. Ben dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen.

Karen

 


 

Heel bijzondere ervaring die ik zeker weer ga doen om te kijken of en wat er dan weer gaat gebeuren, Laura is super fijn persoon

Cathy

Privé-sessies

Verbonden ademhaling voelt als een hele mooie reis naar binnen, en is een adembenemende ervaring.

In 2022 kwam de verbonden ademhaling voor het eerst op mijn pad. Ik heb aanvankelijk een aantal groepssessies gedaan en eind 2022 besloot ik individuele sessies te gaan volgen.

Verbonden ademhaling heeft mij op de eerste plaats weer in contact gebracht met mijn gevoelens en mijn lichaam, vooral mijn hart. Ik leefde al tientallen jaren in de overlevingsstand en was hierdoor volledig afgesloten van mijn gevoel. 

In iedere sessie opende mijn lichaam zich verder en zo heb ik de vele blokkades in mijn lichaam op kunnen lossen.

De individuele sessies zijn nog meer afgestemd op je persoonlijke behoefte en doelen en de begeleiding is nog een stuk intensiever dan de groepssessies.

Iedere sessie is opnieuw een wonder, je weet van te voren nooit wat er loskomt, vooral omdat zo iets simpels als ademhalen zoveel effect heeft op ons lichaam en onze geest.

Ik heb inmiddels onder andere mijn moeilijke kinder- en tienerjaren achter mij kunnen laten en een plekje kunnen geven, heb vele inzichten gekregen en ervaar de sessies als een persoonlijk verdieping en bewustwordings proces.

Het voelt als ontwaken, geeft inzicht, helpt bij het loslaten, geeft ruimte. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel, laat voelen en laat los, lost blokkades in het lichaam op, ontspant en bevordert de slaap.

Karen, 60

De prive sessies van Laura vind ik ontzettend fijn.

Wat het ademwerk (groepssessie) geeft aan ontspanning en inzichten, geven de privé sessies me daar meer verdieping in. Laura begeleidt me rustig en betrokken door het proces en heeft alle aandacht voor me.

Ze blijf bij me, dat geeft een veilig gevoel.

Helemaal wanneer ik kies voor een serie (van privé-sessies), dan groei ik als het ware in mijn proces en lukt het steeds beter om in ontspannen staat te komen. En om vanuit die ontspannen staat naar binnen te kijken en te ervaren wat ik zelf nodig hebt of wat mijn passies en leerpunten zijn.

Ik merk dat ik elke keer weer anders uit het ademen kom en het steeds weer iets nieuws ervaar.

Greta, 42

0