fbpx

Ademwerk

Ademwerk helpt om ruimte te creëren in ons lichaam en geest, waardoor we beter in verbinding met komen. Het geeft je inzicht in je leven en helpt je verder op weg naar een vrijere ‘jij’.

De werking

Wat gebeurt er als we ons lichaam voorzien van meer zuurstof? Wanneer we het lichaam een het signaal geven dat er meer dan voldoende beschikbaar is? Dat het kan ontspannen, zich volledig kan overgeven in het moment en dat het oké is om los te laten.

Het lichaam is een archief van alles waarmee we geboren zijn en wat we onderweg zijn tegengekomen. Vaak dragen we een bepaalde spanning met ons mee, waar we mee leren leven. Deze lading van vastzittende energie kan ons belemmeren om volledig onszelf te zijn. Ademwerk wakkert opnieuw je enthousiasme voor het leven aan, jouw eigen motivatie.

Het is een speciale methode van ademen waarbij je de adem vrij laat stromen en oude lagen van spanning vanzelf loskomen. Je ligt ontspannen en ademt een vrije en verbonden ademhaling onder begeleiding van muziek. Het ademwerk zelf duurt zo’n 45 minuten waarin je door verschillende lagen van jezelf heen gaat.

Droomstaat

Tijdens de ademsessie kom je in een diepe ontspannen staat, een soort droomstaat waarbij je zelfhelende vermogen geactiveerd wordt. Energie gaat stromen en oude opgeslagen spanningen kunnen los komen. Je kunt inzichten krijgen over de richting in je leven en wat goed voor jou is.

Lichaam, adem en geest

Omdat deze drie nauw met elkaar verbonden zijn, worden de sessies ademwerk altijd gecombineerd met verschillende oefeningen om je goed te voelen in je lichaam en daar meer ademruimte te creëren. Daardoor kom je ook los van gedachtenpatronen en ontstaat er ruimte voor gevoelens en emoties.


.

Ademwerk in groep

De groepssessies ademwerk worden voorafgegaan door zachte yoga en zijn erop gericht om even los te komen van het dagelijkse ritme, oude spanning los te laten en met ontspannen en vernieuwde visie weer verder te gaan.

We beginnen deze sessie met een korte meditatie en zachte yoga. We maken het lichaam wakker, creëren ruimte en vergroten het bewustzijn van de adem, waarna we overgaan naar het ademwerk.

Na het langzaam terugkomen zitten we nog even na met een kopje thee en wat lekkers.

We hebben de tijd, er is geen haast. Tenminste, nu even niet. Met hernieuwde en lichte energie stap je weer naar buiten.

 

Aankomende groepssessies

Ochtend

Donderdag 9.30 – 12.00

1 juni


Avond

Vrijdag 19.00 – 21.30

12 mei

9 juni

30 juni

De sessies vinden plaats bij Yogastudio See You.

 


Privesessie

Tijdens een privésessie nemen we de tijd voor adem, lichaam en geest, die nauw met elkaar verbonden zijn. Een sessie duurt 90 minuten en wordt afgestemd op jou.

Tarief 

Enkele sessie
€ 112,-

 

Voor meer info of het inplannen van een sessie:

laura@lauradelaat.nl

06 26 789 759

 


Adembewustzijn

Heb je meer behoefte om eerst rustig jouw eigen adem beter te leren kennen en je basisniveau van ontspanning te vergroten? Daarvoor bied ik de sessie ‘Adembewustzijn’. Lees hier verder.

0